Een professionele website voor 999,- EUR + btw

Jouw Eigen Website Super Voordelig Online

Vertel ons welke website je wil: Modern, Stijlvol, Zakelijk, Fotowebsite, enz. Of toon ons een voorbeeld. 
Ons advies over de juiste aanpak krijg je er gratis bij.

Voor wie ?

Voor elke zelfstandige of klein bedrijf. De sector waarin je actief bent, speelt geen rol. 
Wij plaatsen uw product of dienst in de kijker en laten je scoren op Google.

Supersnel online

Via een telefonisch interview vertel je ons over uw bedrijf, product of dienst. We zetten onze tekstschrijvers aan het werk, die uw verhaal omzetten in keurig Nederlands. Uw foto’s mag u ons mailen. Heb je nog geen foto’s, dan komen wij die nemen tegen een kleine meerprijs. Wij vullen de site op en binnen de week staat uw website online.

Uw eigen domeinnaam

Wij registreren uw eigen domeinnaam. Gedaan dus met reclame maken voor Proximus, Telenet of andere providers. Heb je al een domeinnaam, dan verhuizen we die naar onze servers.

Uw eigen e-mailadres

Bij een eigen website hoort uiteraard ook een eigen mailbox. Wij zorgen ervoor dat je een mailadres krijgt die bij je website past [bv. uw naam, verkoop, ….] of we sturen de mail door naar jouw bestaand e-mailadres.

Aanmelden bij Google

Uw website zal technisch geoptimaliseerd worden Google. Eénmaal de site klaar is, melden we die aan bij Google. Uw teksten en foto’s kunnen zo beter gevonden worden en verhoogt de vindbaarheid van uw zaak.

Uitbreiding tot Webshop mogelijk

Standalone webshop. Onbeperkt aantal artikels, Online betaalmogelijkheid via Paypal en/of Mollie voor Bancontact, Visa, kredietkaarten, enz. De transport plugin berekent de juiste transportprijs. Contacteer ons voor uw offerte op maat. Referenties in diverse sectoren.

 

Laat je website maken door een professional

Ik heb reeds meer dan 17 jaar ervaring in het bouwen van functionele en professionele websites. Via deze actie doe ik dat tegen een zéér voordelige prijs. Geen dure pakketten dus waar je voor veel zaken betaalt die je niet eens nodig hebt. Gewoon een complete en kant en klaar werkende website.

En heb je toch iets extra’s nodig, zoals bijvoorbeeld een module voor vreemde talen, een nieuwsbrief, een webshop, een uitgebreide productendatabase, ... dan maken we graag voor u een offerte op maat op.

Inbegrepen in dit aanbod

fullscreen

Mobielvriendelijk webdesign

Uw website wordt uitgerust met een responsive design. De lay-out past zich aan aan elke schermbreedte.
Op een groot scherm, op een tablet of smartphone, de pagina's worden altijd optimaal weergegeven.

photo_library

Foto slider

Via een praktische fotomodule voegen we foto's aan uw website toe. Op die manier komt u product of dienst nog beter tot zijn recht.

location_on

Google Maps

Op die manier toont u waar uw zaak is gelegen. 

perm_contact_calendar

Standaard contactformulier

De ingevulde gegevens zoals naam, adres en bericht worden naar uw mailadres gestuurd. De bezoeker krijgt een bedankingsbericht.

settings_ethernet

De hosting

Je website moet op een server staan die altijd verbinding heeft met het internet. Je huurt een stukje van onze webserver. Ook het afhandelen van het inkomende e-mail verkeer zit hierin vervat.

add_shopping_cart

Hosting 13de maand gratis

Als je de website nu bestelt krijg je 13 maand voor de prijs van 12 maand. Eén maand gratis hosting dus. Daarna betaal je voor de hosting én registratie v/d domeinnaam 20 euro per maand*. 12 maand jaarlijks op voorhand betaalbaar.

transfer_within_a_station

Binnen 5 werkdagen opgeleverd

Als je de website hebt besteld, dan zorgen wij er voor dat jouw website binnen 5 werkdagen online staat. Zo kun je met uw zaak dus al heel snel aan de slag!*

*Dit geldt alleen als werkelijk alle foto’s en teksten bij bestelling reeds ter beschikking zijn. Is dit nog niet het geval, dan hebben we wat extra tijd nodig.

web

Tot 3 webpagina’s

Jouw website zal tot 3 pagina’s kunnen bevatten, met inbegrip van het contactformulier. Meer pagina's nodig ? Dat kan, vraag uw offerte op maat.